Inlägg att läsa flera gånger


 
En bekant till en vän till mig fick enorm respons på sitt inlägg på fb.
Otroligt bra skrivet.
 
Ulla Lundegård
Jag är 63 år. Håller ihop benen ordentligt och tar ansvar för mitt liv. Jag straffknullar vanligtvis inte 13-åriga pojkar, eller våldtar män på led med mina kvinnliga vänner som assistenter.
Jag går ut på gatan iklädd vad fan jag vill. OM det så skulle vara i bara trosorna och ett kortkort linne.
Jag har sjalett på huvudet och en långklänning på mig och om jag är naken under eller har kyskhetsbälte, det ska ni fullständigt skita i.
Jag har inte kommit till den här världen fö...r att - som mina systrar - vara måltavla för våldtäktsmäns behov av att tömma sina spermier i mitt sköte.
Jag har inte kommit hit till världen för att sona att Gud kastade ut mig ur paradiset och jag har inte kommit hit för att höra att jag ska hålla ihop benen. Jag gör väl vad jag vill med mina ben. Sparkar till exempel.
Jag skulle bra gärna vilja veta hur den samlade intelligensen av hovrättens delegater ser ut, som ställer frågan "höll du ihop benen tillräcklig"?
Och att det inte är gruppvåldtäkt när TVÅ män ger sig på kvinnan efter varandra, herr domare eller fru Domare, skulle det inte vara anatomiskt svårt att stoppa in två penisar samtidigt?
Nu får det vara slut på daltandet med hovrätter. Nu vill vi ha in huvudrätter som är stadiga nog att sätta sig in i en kvinnas liv. Både i nutiden och i forntiden och i urtiden. Och kanske förklara att de flesta av oss håller ihop benen när vi blir utsatta för våld.

1 kommentar:

  1. Blir riktigt berörd av inlägget är ju en drabbad tyvärr =(
    Väljer att vara Anonym!

    SvaraRadera